Thuis, snelle COVID-19-tests moeilijk te vinden in Ohio: hier is waarom

Ohioans zochten op Google naar snelle COVID-19 voorafgaand aan de Thanksgiving-vakantie. Dus hoe gemakkelijk zijn ze te verkrijgen? Op sommige plaatsen kan de vraag groter zijn dan het aanbod.

Zo is de openbare bibliotheek van Cincinnati & Hamilton County momenteel niet meer snel getest was aan het uitdelen sinds maart 2021 bij drive-thru ramen op acht vestigingen. De bibliotheek verwacht tegen het einde van de week meer van de gratis tests te krijgen en ambtenaren moedigden mensen aan om van tevoren te bellen over benodigdheden in de vestigingen Anderson, Covedale, Delhi Township, Downtown, Groesbeck, Harrison, Reading en Symmes Township.

Experts zeggen dat een algemeen gebrek aan snelle tests en hun hoge prijzen de inspanningen in de VS om terug te keren naar het normale leven ondermijnen.

Terwijl Amerika in recordtijd COVID-19-vaccins produceerde, hebben consumenten weinig opties voor goedkope tests die snel op infectie screenen, ook al is de pandemie bijna twee jaar bezig en zijn de tests algemeen verkrijgbaar in Europa. Prijzen van sneltests variëren van $ 14 voor een twee-pack tot ruim $ 50 per test, verre van betaalbaar voor regelmatig gebruik.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *